Om forfatteren

Jeg er Freso, i civillivet kendt som Frederik S. Olesen, og jeg er den primære ordsmed bag dette websted.

Okay, jeg gør det kort nu, og udvider senere. Webstedet er trods alt stadigt ungt! =) Jeg er 23 og en nørd af mange interesser. Jeg roder med traditionelt nørdede ting som computere og programmering (jeg hacker en lille smule på Drupal og er medvedligeholder af Drupal-modulet Pathauto) såvel som musiske ting. Jeg synger og spiller bodhrán, knæverpinde, skeer og en lille smule irsk harpe. Dette bliver hovedsageligt gjort indenfor de nord- og vesteuropæiske traditioner (især dansk og irsk), selvom jeg for tiden også kan høres legende med hiphop og tidligere er set prøvende mine evner udi punk...

Fra disse nørdede områder tager vi et lille spring og ser mig hoppe og løbe omkring og dyrke parkour. Det er en disciplin jeg begyndte at dyrke på et tidspunkt i foråret/sommeren 2007, efter min daværende idrætslærer havde fortalt mig om det. Nu kan jeg slet ikke forestille mig ikke at gøre det! :)

Jeg er meget politisk bevidst. Jeg stemmer socialistisk, selvom min ideelle verden er en hvor staten er nedlagt og folket lever sammen i fred og fordragelighed med hinanden og naturen.

Filosofisk, spirituelt og religiøst er jeg en stolt discordianist, med et vist strejf af Zen.