En blog fra Tatl i S-toget

Så sidder jeg her. I S-toget med kursen lagt mod syd. I går havde jeg min sidste sanglektion hos min sanglærer gennem de sidste... 3 år? Deromkring i hvert fald. Det er mærkeligt at give slip på den slags relationer. I morgen og på lørdag er det endegyldigt slut med HF - så har jeg faktisk en HF-eksamen jeg kan vise frem! Den 31. juli er det så slut med jobbet ude hos Peytz & Co. Og inden da er der nok nogle andre ting jeg skal have sluttet af. Den 1. august starter mit "nye liv" tilgengæld. Fra den dag er jeg bosiddene i Ollerup og fra den 10. er jeg studerende på Den frie Lærerskole! Ja, jeg skal til at læse til lærer! :D Men først skal jeg ud og sejle lidt igen. Jeg har fået en plads på Lindheim Sunds sommertogt 1.-6. august. Det bliver godt at komme ud og sejle med et ordentligt skib igen.

En af de nye ting i mit liv er bl.a. Tatl - den 11,6" Acer Aspire One netbook/mini-pc jeg sidder med på låret. Den kører lige nu Windows XP - som var forinstalleret - men jeg har ompartitioneret harddisken så der er plads til at smække Linux på. Så snart jeg har bestemt mig for om det skal være Ubuntu eller Gentoo. Gentoo kender jeg jo gennem flere års brug på Nayru og andre maskiner, hvorimod Ubuntu stadig er meget nyt land for mig. Og jeg er vist endnu ikke helt inde i Ubuntus finesser (f.eks. er det tydeligt at min maskine på arbejdet ikke er sat op med et specifikt grafikkort el. processor - det kører godt nok langsomt nogle gange).

Nå. Men nu er jeg snart på Ølby station, så jeg vil skynde mig at smide det her op inden jeg "lander". :)

Kommentarer

Preview comment | Leabharlann Freso

Actually, the problems that can be caused by traditional chemical products can be enormous.
Will you need the cleaning service to do a thorough cleaning for you.
Regardless of whether you have a 3 bedroom apartment home or a studio, your place will get dirty.

Preview comment | Leabharlann Freso

These same apartment cleaning services Los Angeles use 100% biodegradable and green products.

Now that you have a set of questions to work with, its time to start
contacting companies and get a few estimates. Regardless of whether you have a 3 bedroom apartment home or a studio, your place will get dirty.

Preview comment | Leabharlann Freso

You can choose your own timings and above all, you can choose how much work you want to take up.
Finally, I think parents and grandparents need to make it clear to students that keeping the apartment clean is
a personal health issue. These mops can be a bit pricey initially, but over time will add up to hundreds of dollars in savings on floor products, especially
if you have many types of flooring.

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <q> <blockquote> <cite> <abbr> <a> <ins> <del> <strong> <em> <hr> <address> <code> <dfn> <kbd> <pre> <samp> <var> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <dl> <dt> <dd> <ol> <ul> <li> <caption> <col> <colgroup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <bdo> <ruby>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Indsæt Flickr billeder: [flickr-photo:id=230452326,size=s] eller [flickr-photoset:id=72157594262419167,size=m].
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.